Saar Sunshine

Presentatrice

Saar Sunshine is een bekende vlogster van Marokkaanse komaf. Met regelmaat deelt ze haar beauty and lifestyle tips aan haar duizenden volgers. “Mijn volgers kennen me meer als een mode-bewuste vrouw en meestal vlog ik enkel over beauty. Buitenom beauty heb ik ook verschillende andere kanten die men nog niet van mij kent. Zo hou ik van presenteren en entertainen. Het presenteren van de voorrondes van Lella Sultana geeft mij de mogelijkheid om deze kwaliteiten ook naar voren toe te kunnen brengen.” 

See you soon..!

Anass & Youssra

Geldermaalse

Soms heeft liefde een bemiddelaar nodig. Dit moeten de moeders van Anass en Youssra waarschijnlijk ook gedacht hebben! Tijdens hun wekelijkse zwemlessen ontmoetten deze moeders elkaar. Ze raken aan de praat en zoals bij alle trotse moeders wordt er vaak over de kinderen gesproken. De moeders krijgen het gevoel dat hun kinderen perfect bij elkaar zouden passen. En dat mama (bijna) altijd gelijk heeft blijkt dan nu weer! Tussen Anass en Youssra klikte het direct. En de moeders!? Het wekelijks zwemmen is nu nog gezelliger geworden!

Soraya & Ismael

Amsterdam

Een ander liefdesverhaal wat zich tussen de schoollessen af is gaan spelen is het verhaal van Soraya en Ismael. Ismael ontmoet zijn Soraya aan de HvA waar hij ook studeerde. Voor hem was het liefde op het eerste gezicht. Naast zijn studie had hij ook een start-up opgericht en is hij enorm gedreven in zijn onderneming. Een combinatie dat een docent van de HvA positief is gaan opvallen. Wanneer hij Ismael uitnodigt om voor zijn klas een presentatie te geven, valt Soraya hem direct op. “Ik was direct verheugd! Ze was me eerder opgevallen en ik was al smoorverliefd op haar. Eigenlijk wist ik toen al dat ik met haar wilde trouwen.” Ismael spreekt openlijk en trots over zijn gevoelens voor Soraya. “Alleen was de tijd nog niet rijp. Nu ik na de zomer afstudeer, is het eindelijk zover!”

Maryam & Khalid

Den Bosch / Nijmegen

Een toevallige ontmoeting heeft geleid tot een liefdesverhaal. Maryam en Khalid hebben elkaar ontmoet tijdens een dagje weg in Utrecht. “Het was direct al alsof we elkaar heel lang kenden. Het klinkt cliché maar ik wist meteen al dat hij mijn beste vriend zou worden.” En dat deze twee boezem maatjes zijn is vrij duidelijk. “Soms haalt ze het bloed onder mijn nagels vandaan. Keerzijde is wel weer dat ze me altijd weer aan het lachen kan krijgen.” Wanneer we vragen wat hun geheim is, antwoordden ze bijna in harmonie: “blijven praten met elkaar. We zijn nou eenmaal twee verschillende mensen. Door te communiceren kunnen we elkaar beter begrijpen”  En nu hopen dat deze power koppel hun communicatie vaardigheden op 26 november goed zal benutten!

Sanaa & Youssef

Eindhoven / Antwerpen

“De eerste keer dat ik Sanaa ontmoette was tijdens een Thaiboks gala. Ik doe zelf ook mee aan wedstrijden maar wat ik toen nog niet wist was dat Sanaa zelf ook al jaren aan dezelfde sport deed. Had ik het toen geweten dan was ik gewoon omgedraaid.” En hij maakt zichzelf al klaar voor een dekking. Een krachtige koppel waar elkaar plagen duidelijk centraal staat. “Wanneer hij thuis komt van een wedstrijd sta ik al klaar om hem te behagen met allerlei verbeterpunten. Omdat ik zelf ook aan Thaiboks doe is een slechte dekking voor mij zo te herkennen.” De passie spat er van af wanneer Sanaa het over hun gedeelde liefde voor de sport heeft. Maar wanneer we haar vragen hoe ze zo’n wedstrijd werkelijk vindt, moet ze toegeven dat ze uit liefde voor haar man een dag van te voren al last heeft van zenuwen en buikpijn. “Het blijft eng. Thaiboks is en blijft een vechtsport waar ook risico’s aan verbonden zijn. En ik zie hem niet graag pijn hebben.” Een Match made in Heaven! Wij hopen dezelfde strijdlustig ook straks op de podium te kunnen ervaren!

Chaima & Abdelillah

Amsterdam

Als kraamvrouw ondersteun en begeleid ik vrouwen tijdens hun bevallingen. “Wat ik alleen die dag niet had verwacht was dat ik een kind op wereld zou helpen en de liefde van mijn leven zou ontmoeten.” Het was zijn schoonzus die tussen haar weeën door dacht dat de lieve knappe vroedvrouw perfect zou passen bij haar schoonbroertje. Of het nou haar hormonen waren of niet, haar inschatting was helemaal juist. “Toevallig woonde hij al bij mij in de buurt waardoor ik hem wel vaker had gezien.” Maar nu werden ze officieel aan elkaar voorgesteld en volgde al gauw een hechte band tussen de twee. Wat een normale werkdag had moeten worden is gaan resulteren tot een huwelijk. “Zo zie je maar weer, je weet echt nooit waar je jouw mektab ontmoet.” En met die wijze woorden sluit Chaima af.

Adilnikov & Nabila

Amsterdam

De 31 jarige Adil uit Amsterdam doet ook mee! Op Facebook word hij Adilnikov genoemd en staat bekend om zijn hilarische sketches. Zijn filmpjes worden door duizenden mensen online bekeken. "Ook ik doe mee aan Lella Sultana. Als ik win dan wil ik de prijs weggeven aan 1 van mijn eigen volgers." Een gul gebaar! Volg Adil en zijn lella Sultana avontuur via zijn eigen pagina.