- Lella Sultana -

Op 26 november 2017 organiseert Arabelle Events voor de allereerste keer de “Lella Sultana”. Een Family Dinnershow met Entertainment, Muziek, Marokkaanse Fashion, Comedy en vooral heel veel Culinaire hoogstandjes gedurdende de hele avond. Ook vindt tijdens de Lella Sultana de finale plaats van de Nederlandse versie van Lella Laaroussa, bekend van de Marokkaanse televisie. Hierin strijden 10 koppels onderling om een hoofdprijs: een GRATIS bruiloft ter waarde van 20.000 euro.

Hun strijd zal enkele weken voor de finale via verschillende sociale media kanalen te volgen zijn. De koppels zijn gekozen op basis van verschillende winacties en lotingen die onder andere via facebook gedeeld werd. Door de weken heen heeft team Arabelle een enorme zwakte voor de koppels gekregen. Hun achtergrondverhalen zijn zeer verschillend maar allemaal delen ze 1 ding: Elk heeft haar of zijn aanvulling in het leven gevonden en wenst nog binnen een jaar hun liefde in het echt te binden. Wij zijn dan ook enorm verheugd dat we 1 koppel op deze unieke manier kunnen verblijden door ze een bruiloft geheel gratis cadeau te doen. Op 26 november zullen de laatste 5 koppels tijdens de finale het tegen elkaar opnemen. En ook jij kan jouw favoriete koppel komen toejuichen tijdens de eerste editie van Lella Sultana.

Speciaal voor ons zal Het Paleis te Schiedam een podium verlenen waar de koppels onder begeleiding van niemand minder dan Rachid Allali, bekend van Rachid Show (2M), hun opdrachten uitvoeren. Tussen de opdrachten door hebben wij een divers programma voor de gasten opgezet. Zo zullen de allerbeste modehuizen in Nederland hun collectie vertonen, komen er verschillende artiesten ons verblijden met hun muziek en lachen we samen onze kiezen bloot wanneer de komedianten op podium verschijnen. En dit allemaal terwijl u geniet van een heerlijk bereide meergangen menu. Voor wie dat nog niet voldoende is hebben we nog veel meer verassingen. Voel, ruik, proef, hoor en zie.

Een evenement dat al uw zintuigen zal strelen…
Ook hoog aangeprezen diensten binnen de bruiloft branche zullen deze avond hun krachten bundelen om de strijdende koppels te steunen en om zichzelf op een unieke wijze aan u voor te stellen. Spektakel, live optredens, culinaire hoogstandjes en nog veel meer. Altijd al je moeder, vader, tante, neef, vriend of vriendin een bijzondere belevenis in Nederland willen laten ervaren. Maar nooit geweten waar je heen moest gaan!? Twijfel niet en bestel alvast je kaarten en beleef op 26 november uit eten op een geheel andere wijze.